De succesvolle fietsactie en subsidieregeling laten zien dat veel werkgevers en werknemers graag een steentje bijdragen om onze regio bereikbaar te houden. Daarom zijn we al een tijdje druk met de voorbereidingen van weer een nieuwe actie. Van werkgevers horen wij - onder andere via de Slim Reizen scan - dat zij veel interesse hebben in carpoolen.

 

Wij willen daarom een pilotproject starten dat werkgevers ondersteunt om samen het carpoolen onder medewerkers te stimuleren. Bijvoorbeeld in de vorm van een app. Eind april hebben diverse werkgevers hun vragen, wensen en de mogelijkheden besproken met de geselecteerde app-ontwikkelaar. Momenteel verkennen de deelnemende bedrijven bij collega’s en management of er interesse is om daadwerkelijke ja te zeggen tegen de pilot.  

Wil jij deelnemen aan de pilot of wil je meer informatie? Neem contact op met Mobiliteitsadviseur Richard Gijsbers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06-42128350.