Links:

Hoe profiteer je als logistiek dienstverlener van de ontwikkelingen op het gebied van slimme verkeerslichten? Ontdek het tijdens ‘STAP IN en rijd door’ op 10 februari tussen 15.00 en 17.30 uur in het Stadskantoor Deventer, georganiseerd door Port of Logistics Overijssel en Cleantech Regio.

Hoe profiteer je als logistiek dienstverlener van de ontwikkelingen op het gebied van slimme verkeerslichten? Ontdek het tijdens ‘STAP IN en rijd door’ op donderdag 10 februari tussen 15.00 en 17.00 uur in het Stadskantoor Deventer, georganiseerd door Port of Logistics Overijssel en Cleantech Regio.

Landelijk – en zeker ook in Oost-Nederland – is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het slimmer maken van verkeerslichten. Verschillende ontwikkelaars zijn daarop ingesprongen door smartphone applicaties voor logistieke dienstverleners te ontwikkelen. Als chauffeurs deze apps gebruiken weten verkeerslichten eerder dat er een vrachtwagen aankomt en kan de verkeersregeling daarvoor worden geoptimaliseerd.

Voordelen van slimme verkeerslichten

Voor u betekent dat: vaker doorrijden en minder stops. Tijdens de bijeenkomst ‘STAP IN en rijd door’ nemen we u mee in de achtergrond van de slimme verkeerslichten, de concrete voordelen van het rijden met de apps en introduceren we nieuwe regelingen die het voor u aantrekkelijk maken om de apps in de praktijk te gebruiken.

Programma

Tijdens de bijeenkomst wordt u meegenomen door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in het idee achter de slimme verkeerslichten. Hoe werkt dat precies? En wat zijn de voordelen? Vervolgens introduceren de drie partijen die logistieke apps hebben ontwikkeld zich en wordt u uitgenodigd met hen in gesprek te gaan. De regionale overheden beschrijven vervolgens hoe u in Almelo, Apeldoorn en Deventer in de praktijk kunt profiteren van deze logistieke apps. Vos Deventer, één van de voorlopers in de regio, zal dan kort ingaan op de ervaringen die zij al hebben opgedaan. Vervolgens lichten we ons aanbod toe om het komende jaar zélf ervaring op te gaan doen. Uiteraard sluiten we de middag af met een gezellige netwerkborrel.

Aanmelden kan via deze link.

Voor wie?

De bijeenkomst “STAP IN en rijd door” is bedoeld voor alle partijen, ondernemers, planners, fleetmanagers, etc., die met vrachtwagens door Gelderland en Overijssel rijden. Maar: de logistieke apps werken door heel Nederland waar de verkeerslichten er klaar voor zijn.

Wil je meer weten over de voordelen van het gebruik van logistieke apps? Meld je hier aan voor dit gratis evenement.

EVENT | STAP IN en rijd door
donderdag 10 februari 2021 | 15.00 en 17.00
Locatie Stadskantoor Deventer | Deelname gratis