Aanmelden:

Update 16-11: Afgelopen vrijdag heeft de Rijksoverheid de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus aangescherpt. Met het oog daarop vinden we het niet verantwoord om deze bijeenkomst door te laten gaan. De bijeenkomst van 24 november gaat dus niet door. We verplaatsen de bijeenkomst ‘STAP IN en rijd door’ naar donderdag 10 februari 2022.

Hoe profiteer je als logistiek dienstverlener van de ontwikkelingen op het gebied van slimme verkeerslichten? Ontdek het tijdens ‘STAP IN en rijd door’ op 24 november tussen 15.00 en 17.00 uur in het Stadskantoor Deventer, georganiseerd door Port of Logistics Overijssel en Cleantech Regio.

Landelijk – en zeker ook in Oost-Nederland – is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het slimmer maken van verkeerslichten. Verschillende ontwikkelaars zijn daarop ingesprongen door smartphone applicaties voor logistieke dienstverleners te ontwikkelen. Als chauffeurs deze apps gebruiken weten verkeerslichten eerder dat er een vrachtwagen aankomt en kan de verkeersregeling daarvoor worden geoptimaliseerd.

Voordelen van slimme verkeerslichten

Voor u betekent dat: vaker doorrijden en minder stops. Tijdens de bijeenkomst ‘STAP IN en rijd door’ nemen we u mee in de achtergrond van de slimme verkeerslichten, de concrete voordelen van het rijden met de apps en introduceren we nieuwe regelingen die het voor u aantrekkelijk maken om de apps in de praktijk te gebruiken.

Het volledige programma wordt begin november bekend. Aanmelden kan al wel: via deze link.

Voor wie?

De bijeenkomst “STAP IN en rijd door” is bedoeld voor alle partijen, ondernemers, planners, fleetmanagers, etc., die met vrachtwagens door Gelderland en Overijssel rijden. Maar: de logistieke apps werken door heel Nederland waar de verkeerslichten er klaar voor zijn.

Wil je meer weten over de voordelen van het gebruik van logistieke apps? Meld je hier aan voor dit gratis evenement.

EVENT | STAP IN en rijd door
24 november 2021 | 15.00 en 17.00
Locatie Stadskantoor Deventer | Deelname gratis