Contactpersoon:

Arjan Keijzer
Mobiliteitsregisseur
06 24 12 88 80
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Maandag 28 november vond het eerste webevent 'GRIP op duurzame mobiliteit' plaats, live uitgezonden vanuit de Gasfabriek in Deventer. Presentator Cor Ottens ging samen met tafelheer Marco Kok van MKB Deventer in gesprek met diverse bedrijven die koploper zijn op het gebied van duurzame mobiliteit. Bedankt dat je erbij was! Heb je het webevent helaas moeten missen? Bekijk 'm vooral hieronder terug!

 

Beginnen met duurzame mobiliteit? Neem contact op met Arjan Keijzer!

Ben je na het bekijken van het webevent enthousiast en wil je graag advies waar te beginnen met duurzame mobiliteit? Neem dan contact op met de mobiliteitsregisseur van de Cleantech Regio: Arjan Keijzer. Hij helpt organisaties graag verder met een eerste stap richting duurzame mobiliteit. Bijvoorbeeld door het in kaart brengen van kansen met de (gratis) mobiliteitsscan. 

Arjan keijzer 6861

Slim inzicht met de mobiliteitsscan

Hoe slim en schoon reizen je medewerkers dagelijks van en naar het werk? Met de gratis mobiliteitsscan krijg je inzicht in het reisgedrag van je medewerkers. Zo zie je snel en overzichtelijk welke winsten er voor jouw bedrijf te behalen zijn! Arjan Keijzer, mobiliteitsregisseur van de Cleantech Regio, legt hier uit hoe de mobiliteitsscan werkt.