Regen, wind, files, ongelukken … Het is bijna herfst en dan dus meer kans op file. Een mooi moment voor jou en je collega’s om een ander vervoermiddel dan de auto te overwegen.

 

Vier tips om niet in die vervelende file te hoeven staan:

1. Met de high speed bike fiets je de files voorbij. Deze snelle fiets eens uitproberen? Informeer naar de slimme deal! Je hoort dan meteen welke andere kansen er zijn om het mobiliteitsbeleid van je organisatie te verduurzamen.

2. Plan je reis van tevoren. Met deze handige apps kom je op tijd en op een efficiënte manier op je plaats van bestemming.

3. Werk je in Apeldoorn Zuid? Ga met het ov en neem voor de laatste kilometers de snelle, directe Lijn 14 Apeldoorn Zuid Businessline. In de spits rijdt deze bus 8 keer per uur!

4. Kun je echt niet zonder de auto, werk dan wat vaker thuis. Of start de dag met een uur thuiswerken, om daarna filevrij naar je werk te rijden.

 Heb je zelf een goed idee voor een betere bereikbaarheid van onze regio? We horen het graag van je! Of wil je zelfs een project starten dat het fileleed terugdringt? Vraag dan om een financiële bijdrage van Slim Reizen Stedendriehoek.