Op 26 mei 2016 fietst heel Nederland weer naar het werk tijdens de Nationale Fiets naar je Werk Dag. Jij fietst toch ook mee? Je maakt dan ook nog eens kans op een stoere Gazelle-fiets!

26 mei fietsend naar het werk: een mooie manier om eens te ervaren hoe het is om fit op het werk aan te komen. Want fietsen is gezond, je staat niet in de file en je bespaart op je reiskosten.

 

Medewerkers: Fiets je ook mee?! Meld je dan aan via www.fietsnaarjewerkdag.nl en ding mee naar mooie prijzen, bijvoorbeeld een Gazelle-fiets.

Werkgevers: de dag is een mooie aanleiding om het fietsen onder de aandacht te brengen van uw medewerkers. Vraag het gratis promotiepakket aan via de website. Of kijk voor meer info op www.fietsnaarjewerkdag.nl. Of volg het voorbeeld van Sallcon en doop de dag om in een fietsmaand. Jeroen Kroese, algemeen directeur van Sallcon: “We hebben de medewerkers gevraagd wie het leuk vindt thuis opgehaald te worden om samen met mij naar het werk te fietsen. Inmiddels heb ik dat al met enkele collega’s gedaan! Onderweg houd ik een klein interview met de collega, dat we in onze nieuwsbrief en op onze website plaatsen. Zo willen we iedereen in de organisatie stimuleren te gaan fietsen. Extra voordeel van het samen fietsen is dat het een mooie gelegenheid is om bij te praten en de collega beter te kennen!”

Slim Reizen Stedendriehoek inspireert werkgevers graag met goede, slimme mobiliteitsinitiatieven van collega-werkgevers. Nog meer voorbeelden vind je onder de Best Practices op onze website.