• Slim en Schoon Reizen

Nieuws

Op maandag 26 juni van 12:00 tot 13:00 organiseren we de derde editie van hét webevent GRIP op duurzame mobiliteit. Heb jij of heeft jouw organisatie ambities op het gebied van duurzame mobiliteit maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je op zoek naar goede voorbeelden? Of wil je gewoon meer informatie? Meld je aan voor het webevent GRIP op duurzame mobiliteit via onderstaand formulier!

Aanmelden webevent

Vul je naam in.

Vul je functietitel in.

Vul de naam van de organisatie in waar je voor werkt.

Vul een geldig e-mailadres in.

 

Wat kan je verwachten?

Gastheer Cor Ottens ontvangt verschillende opinieleiders uit het vakgebied en gaat met ze in gesprek over diverse onderwerpen. Leander Witjes, projectleider slimme mobiliteit van de politie-eenheid Oost-Nederland is daarbij onze tafelheer. Welke onderwerpen komen allemaal aan bod? Aan de gesprekstafel schuiven aan:

Duurzame mobiliteit voor en binnen het MKB
Het bedrijf State of Footabll maakt merchandise voor voetbal clubs binnen heel Europa. Cathy Gruben, oprichter en directeur bij State of Football en Michael Schotman, manager bij State of Football schuiven aan om te vertellen hoe zij duurzaamheid en duurzame mobiliteit integreren binnen hun bedrijf. Marsha Oosterbaan, accountmanager duurzame mobiliteit MKB bij het ministerie van I&W schuift ook aan om te vertellen hoe de overheid MKB-ondernemers kan ondersteunen. 

Het eerste prototype van de waterstof-truck
Roy van Verseveld, Operations Manager bij Vos Transport presenteert het prototype van de nieuwe waterstof-truck en hun ambitieuze stap naar waterstoflogistiek.

Van Binnenstad naar Stadspark
Marco Wenskowski, wethouder van de gemeente Apeldoorn en Tako de Jong, projectleider Zero-Emissie binnenstad bij de gemeente, vertellen meer over hoe zij omgaan met het Zero-Emissie beleid in de binnenstad en welke ambities zij op dat vlak hebben.

Gedragsverandering: hoe krijg je je medewerkers mee?
Joyce Croonen, oprichter van gedragsveranderingsbureau Duwtje vertelt je er meer over.

 

Voor wie is het webevent interessant?

Het webevent is interessant voor iedereen die veel met duurzame mobiliteit bezig is. Denk aan directeurs, HR-adviseurs, managers logistiek, beleidsmedewerkers van gemeenten en provincies, managers van bedrijventerreinen of wethouders met relevante portefeuilles. Bekijk hieronder de aftermovie van de vorige editie! 

 

 

Na het volgen van het webevent heb jij

  • Een stevige basiskennis over duurzame mobiliteit en hoe je het kunt implementeren binnen jouw organisatie;
  • Concrete tips en tools om te beginnen met duurzame mobiliteit voor jouw organisatie;
  • Inspiratie en goede voorbeelden van andere bedrijven.

Praktische info

  • Een webevent van 12:00 tot 13:00 in je lunchpauze. Zo kan jij rustig een broodje eten en ondertussen luisteren naar interessante tafelgesprekken.
  • Opinieleiders maken we bekend via ons LinkedIn-event. Zet jezelf op aanwezig en blijf op de hoogte!
  • Twee dagen voor het event ontvang je op je opgegeven e-mailadres een link om toegang te krijgen tot het web-event.
  • Je kunt tijdens het webevent vragen stellen in de chat. De gastheer bespreekt je vraag met de tafelgasten.
  • Het webevent is terug te kijken via de website.