Zin in een inspirerende middag vol succesverhalen van collega-bedrijven over slim en schoon reizen? Kom dan op donderdag 11 oktober a.s. naar het Event Duurzame Mobiliteit van Slim en Schoon Reizen!

Wat zijn de gevolgen van het Klimaatakkoord voor jouw bedrijf? Onze keynotespreker Annemieke Nijhof, voorzitter van de Klimaattafel Mobiliteit, vertelt het je.

  • Werken in een energieneutrale regio in 2030, dat wil jij toch ook?
  • 50% CO2 besparen met schoon reizen, hoe moeilijk kan het zijn?
  • Koplopers ondertekenen hiervoor de Verklaring Schone Mobiliteit Cleantech Regio. Ondertekent jouw bedrijf ook mee?
  • Wil je bovendien geïnspireerd worden door succesverhalen van collega-bedrijven?
  • En meteen inschrijven op aansprekende projecten die het verschil maken?

Kom dan ook op donderdag 11 oktober naar ons Event Duurzame Mobiliteit. Laat je inspireren en praat mee! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je je al eerder aangemeld, dan hoef je dit niet nogmaals te doen.

Wanneer: donderdag 11 oktober 2018  van 14.30 - 18.00 uur
Waar: Schouwburg Deventer (Panorama Foyer 2e etage), Leeuwenbrug 2, Deventer

Programma

14.30 Ontvangst en gelegenheid tot netwerken

15.00 Welkom

15.10

Het verhaal van het Klimaatakkoord 
Annemieke Nijhof, CEO Tauw en voorzitter Klimaattafel Mobiliteit
Welke bijdrage heeft de Klimaattafel Mobiliteit geleverd aan het Klimaatakkoord? Wat zijn de belangrijkste voorstellen en welk impact hebben deze op het bedrijfsleven en dus op jouw bedrijf?

15.25

Ondertekening Verklaring Schone Mobiliteit 
D
iverse organisaties uit de Cleantech Regio zetten een handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit Cleantech Regio. Daarmee bevestigen zij dat ze zich samen met andere werkgevers in de Cleantech Regio sterk willen maken voor een betere bereikbaarheid en minder CO2-uitstoot in onze regio. Dat wil jouw bedrijf toch ook? Onderteken dus ook mee!

16.00

Pitches van bedrijven uit de Cleantech Regio
Roger Stoeltie (Tauw), Marcel van Walraven (Gelre ziekenhuizen), Marco Bijkerk (Remeha)
Roger Stoeltie vertelt over de ervaringen van Tauw met de waterstofbestelbussen, Marcel van Walraven licht toe hoe samen met Huuskes de maaltijdlogistiek werd geoptimaliseerd. Marco Bijkerk vertelt over de ambassadeursaanpak van Remeha en het bewustwordingsproces dat daardoor in gang is gezet. Allemaal mooie, slimme voorbeelden van duurzame mobiliteit waar ook jouw bedrijf zijn voordeel mee kan doen.

16.30 2 best practices van koplopers uit de Cleantech Regio

16.45 Afsluiting

17.00 Einde programma met aansluitend netwerkborrel

Heb je vragen? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., mobiliteitsregisseur, T: 06 524 421 12.