Stap over op een fietskoerierdienst en krijg tot €500 cadeau

Ondernemers, opgelet! Wist je dat er ook een duurzame manier bestaat om je pakketjes en andere zaken dagelijks te laten vervoeren door de stad? Fietskoeriers bezorgen voor jou alle goederen op een vrachtfiets, de slimme krachtpatser voor transport. Als je nu overstapt krijg je tot wel €500 van de overstapkosten vergoed!

Waarom een vrachtfietskoerier?

De fietskoerier levert alle pakketjes af met een vrachtfiets, een uiterst geschikt alternatief voor bestelbusjes in de stad. Een groot voordeel van de fietskoerier is dat hij jouw pakketjes of andere boodschappen op een duurzame manier bezorgt door brandstof te besparen. Dit doet hij minstens net zo snel als met een bestelwagen. Bovendien kan hij gemakkelijk op plaatsen komen waar je met de auto niet komt.

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd? Kies dan een van onze fietskoeriers en deze maakt een offerte voor je. Voor de bijdrage in de overstapkosten kun je het formulier downloaden en invullen. De fietskoerier kan je hierbij op weg helpen. Wij nemen contact met je op om de aanvraag compleet te maken. Wanneer je een bevestiging hebt ontvangen zal het bedrag van max €500 worden overgemaakt.

Fietskoeriers in de Cleantech Regio

Fietskoerier Deventer

Fietskoerier Deventer is een duurzame, sociale en innovatieve post- en koeriersdienst in Deventer en omstreken. We zijn in 2011 gestart en inmiddels verzorgen onze veertien koeriers met vijf (bak)fietsen een scala aan logistieke (post)oplossingen. Wij geloven in producten en diensten waar iedereen, van klant tot passant, profijt en plezier aan beleeft. De miles & smiles van onze koeriers spreken boekdelen. Met de fiets in de hoofdrol en de Deventer skyline als decor zijn we niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Joost Arends helpt je graag verder. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fietskoerier Apeldoorn

Het sportieve team van Fietskoerier Apeldoorn weet altijd en overal de snelste weg. Wij geloven in het creëren van een schonere leefomgeving, een beter straatbeeld en gezonde inwoners. Elke rit die wij rijden draagt hieraan bij door een auto minder op te weg te hebben. Wij bieden maatwerk aan meer dan 30 bedrijven in Apeldoorn en bezorgen ook uw zending op betrouwbare, snelle en milieuvriendelijke wijze. Peter Dorenbos helpt je graag verder. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fietskoerier Zutphen

Fietskoerier Zutphen werkt aan een milieubewuste pakketservice, met als doel de logistiek in de stad op een slimme en schone manier in te richten. Pakketten worden snel vervoerd naar de gewenste bestemming en diezelfde dag nog bezorgd in Zutphen en omgeving. Inmiddels zijn er al dertien koeriers die de straten van Zutphen elke dag een stukje schoner maken. Martijn Rozendal helpt je graag verder. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zoef Fietskoerier (Zutphen)

Zoef Fietskoerier Zutphen fietst pakketten, documenten, post en mailings naar de verlangde bestemming in deze mooie stad en dit mooie stukje Achterhoek. Dat doen we snel, voordelig en op milieuvriendelijke wijze. Zoef werkt met vaste tarieven en vervoert alles dat met een fiets(kar) hanteerbaar is binnen de gemeente Zutphen. Eenmalig of vaste opdrachten, waarbij alles op maat bespreekbaar is. Benno Geerlings helpt je graag verder. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Goed om te weten

  • De vrachtfietskoerieractie loopt De fietskoerieractie loopt vanaf 20 september 2018 en geldt voor de hele Cleantech Regio. Op is op.

  • De financiële bijdrage bedraagt maximaal 50% van de overstapkosten (ex BTW) en maximaal €500 per onderneming. Meerdere aanvragen per onderneming zijn niet mogelijk.

  • De ondernemer dient de vrachtfietskoerier in te zetten ter vervanging van ritten met een vracht-/bestelauto op fossiele brandstoffen of in verband met de groei van de bezorging.

  • Je moet gedurende het eerste half jaar van vier weken de ritregistratie kunnen tonen. De ritregistratie kan voor het aantonen van de reductie van het aantal autokilometers gebruikt worden. 

  • De helft van ons totale budget is gereserveerd voor bedrijven die de overstap van een koerier met een (vracht)auto op een vrachtfietskoerier maken en de andere helft voor bedrijven die een uitbreiding van hun bezorging wensen.

  • Bij deelname lever je een bijdrage aan promotie van de fietskoerieracties van de Cleantech Regio. Uiteraard mag je zelf ook gebruik maken van deze middelen.

Meld je nu aan!

De fietskoerieractie loopt vanaf 20 september 2018. Wees er snel bij, want op is op. Meedoen met de actie kan door contact op te nemen met een van de fietskoeriers. Het formulier download je hier.

WIl je op de hoogte blijven van onze acties en andere slimme ontwikkelingen in duurzame mobiliteit? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vragen?

Heb je vragen, neem dan contact op met de logistiek makelaar van de Cleantech Regio: Freek Boele, tel. 06 1943 7335,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.