Test gratis een elektrische bestelbus en krijg €4000 cadeau bij aanschaf of lease

Ben jij ondernemer? En bezorg jij (bijna) dagelijks pakketjes in de stad met een (vracht)auto of busje? Dan is dit het moment om over te stappen op duurzaam. Alle ondernemers in de Cleantech Regio kunnen nu een week lang gratis een e-bestelbus proberen. Besluit je vervolgens om over te stappen op de e-bestelbus? Dan kun je €4000 ontvangen voor de aanschaf of lease.

Waarom een e-bestelbus?

De e-bestelbus is een elektrische bestelbus. In tegenstelling tot een normale (vracht)auto of bestelbus stoot deze geen CO2 uit. Het gebruik van een e-bestelbus voorkomt zo lokale luchtverontreiniging en vermindert fors de uitstoot van broeikasgassen. Het is dus een duurzaam alternatief voor het bezorgen van pakketjes en andere zaken. Naast de milieuvoordelen is een e-bestelbus een stuk stiller. Tot slot heeft de e-bestelbus voor ondernemers ook financiele voordelen. Je kunt namelijk gebruik maken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving Milieu-investering (VAMIL). Meer informatie over de financiele voordelen en voor een rekenvoorbeeld vind je hier.

Hoe werkt de actie?

Als je gebruik wilt maken van de gratis testweek vul je het aanmeldformulier onderaan de pagina in. Wij nemen contact met je op en zorgen ervoor dat de e-bestelbus een week lang voor je klaarstaat. De dealers verzorgen voor jou de gebruiksovereenkomst, planning, logistiek en service van de e-bestelbus. Bevalt de bus? Dan kun je ervoor kiezen om de e-bestelbus aan te schaffen of te leasen. Je kunt dan €4000 als bijdrage in de kosten van de bestelbus krijgen. Je vult hiervoor het formulier in en stuurt dit samen met de factuur van de e-bestelbus op naar onze logistieke makelaar. Nadat je een bevestiging hebt ontvangen zal het bedrag worden overgemaakt.

Heb je geen behoefte aan een testweek en wil je de e-bestelbus meteen aanschaffen? Geen probleem. Dan download je direct het formulier en stuur je deze op. 

Waar kun je uit kiezen?

Nissan e-NV200

Een groot voordeel van de Nissan e-NV200 is het grote rijbereik van de batterij. Deze 100% elektrische bestelbus heeft 4.2m3 laadruimte, dus is zeer geschikt voor grotere ladingen.

Renault KANGOO Z.E.

Deze comfortabele bestelbus is uitgerust met parkeersensoren en achteruitrijcamera. De Renault KANGOO Z.E. is geschikt voor zowel korte als langere ritten, dankzij de grote actieradius.

StreetScooter

De betrouwbare StreetScooter kan tot wel 720 kg aan vracht meenemen. Een uiterst efficiënte én duurzame oplossing voor de bezorging van goederen.

Onze aanbieders

De Herwers Groep is een no-nonsense dealerorganisatie in Oost Nederland die met de merken Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan en Renault op duurzame wijze het beste en breedste pakket wil bieden op het gebied van mobiliteit en waar klanten en medewerkers zich door de laagdrempeligheid en het transparant zijn thuis voelen. 

Louwman Dealer Groep B.V. is één van de grootste automotive dealerholdings in Nederland. Je kunt bij een van de 70 vestigingen terecht voor de koop van nieuwe auto's, een groot aanbod gebruikte auto's, maar uiteraard ook voor onderhoud, reparatie, schadeherstel of een nieuwe APK. 

Goed om te weten

  • De e-bestelbusactie loopt De fietskoerieractie loopt vanaf 20 september 2018. Op is op.

  • Onze bijdrage in de aanschafkosten bedraagt €2500 per onderneming.Van de leverancier ontvangt u nog eens €1500 korting. Meerdere aanvragen per onderneming zijn niet mogelijk.

  • De ondernemer dient de e-bestelbus in te zetten ter vervanging van ritten met een vracht-/bestelauto op fossiele brandstoffen of in verband met de groei van de bezorging.

  • De helft van ons totale budget is gereserveerd voor bedrijven die de overstap naar de e-bestelbus maken en de andere helft voor bedrijven die een uitbreiding van hun bezorging wensen.

  • Je houdt door middel van ritregistratie de reductie van de CO2-uitstoot bij. Dit gebeurt gedurende vier weken, verspreid over een periode van zes maanden.

  • Bij deelname lever je een bijdrage aan promotie van de e-bestelbusactie van de Cleantech Regio. Uiteraard mag je zelf ook gebruik maken van deze middelen.

Meld je nu aan!

De e-bestelbusactie loopt De fietskoerieractie loopt vanaf 20 september 2018. Wees er snel bij, want op is op. Om deze e-bestelbus een week vrijblijvend te kunnen proberen hebben we wel wat gegevens van je nodig. Meld je dus nu aan via het onderstaande aanmeldformulier. Het formulier voor een bijdrage in de aanschafkosten download je hier.

Aanmelden E-bestelbusactieWIl je op de hoogte blijven van onze acties en andere slimme ontwikkelingen in duurzame mobiliteit? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Vragen? 

Heb je vragen, neem dan contact op met de logistieke makelaar van de Cleantech Regio: Freek Boele, tel. 06 1943 7335, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.