Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Ondernemer? Stap voordelig over naar duurzaam transport!

In de Cleantech Regio gaan we voor duurzame logistiek. Daarom organiseert Slim en Schoon Reizen opnieuw een aantal leuke logistieke acties. Ondernemers in de regio kunnen vanaf 20 september 2018 meedoen aan onze vrachtfietsactie, fietskoerieractie of e-bestelbusactie. Zo kun je als ondernemer gratis een week lang een vrachtifiets of een e-bestelbus proberen. Als dit goed bevalt, ontvang je een bijdrage in de kosten als je een van de vervoermiddelen aanschaft of leaset. Ook ontvang je een bijdrage wanneer je overstapt naar een fietskoerierservice. Zo maken we samen het bezorgen van alle goederen in en rond de stad en regio slim en schoon.


De vrachtfietsactie biedt de gelegenheid om een week lang gratis een vrachtfiets te gebruiken. Er zijn drie verschillende modellen beschikbaar, geschikt voor zowel kleinere als grotere leveringen. Na de testweek kun je ervoor kiezen om de vrachtfiets aan te schaffen of te leasen. Je ontvangt dan tot wel €2500 als bijdrage in de kosten.

De fietskoeriersactie maakt het overstappen op een fietskoeriersdienst voordelig. Laat je al (bijna) dagelijks pakketjes en andere goederen bezorgen in en rond de stad? Fietskoeriers kunnen dit op een duurzame wijze voor je doen. Als ondernemer kun je nu tot €500 als bijdrage in de kosten ontvangen als je overstapt.

Tijdens de e-bestelbusactie kun je een week lang gratis een e-bestelbus testen. Je kunt kiezen uit drie verschillende modellen die elk hun eigen voordeel hebben. Kies je ervoor om na de testweek de e-bestelbus te leasen of aan te schaffen, dan ontvang je €4000 als bijdrage in de kosten.

Over welke actie wil je meer weten?