Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

Kalender

Werksessie voor bedrijven: Klimaatakkoord & Mobiliteit

Van 22 januari 2020 12:00 tot 22 januari 2020 18:00

werksessie klimaatakkoord mobiliteit banner kalendre

Het Klimaatakkoord wordt uitgewerkt: nieuwe wet- en regelgeving voor bedrijven komt er aan. Dat betekent ook dat er nieuwe kansen ontstaan om (meer) CO2 te besparen. Op het gebied van mobiliteit valt voor bedrijven veel winst te behalen, met name in het woon-werkverkeer. Dat hoeft niet méér geld te kosten, integendeel. Het kan juist veel opleveren.

Werksessie met werkgevers

Tijdens de Werksessie Klimaatakkoord & Mobiliteit gaan we samen aan de slag. Wat komt er met al die nieuwe regels en wetten op jouw bedrijf af? Hoe speel je daar in je mobiliteitsbeleid slim op in? Waar moet je aan denken? Wat werkt? Al deze vragen komen aan bod. Onze koplopers en andere experts in schone mobiliteit zijn er om deze vragen te beantwoorden.

Aan de slag met jouw beleid

We gaan samen actief aan de slag met het mobiliteitsbeleid van jouw bedrijf. Wil je na afloop een eerste aanzet voor een plan van aanpak mee naar huis nemen? Breng dan jouw vragen, dilemma’s of creatieve oplossingen mee naar de werksessie. Dan zorgen wij voor een waardevolle, actieve en inspirerende bijeenkomst. Delen, leren van elkaar en elkaar inspireren, dat staat centraal!

Ik wil me aanmelden >>


Wanneer: 22 januari 2020 in de middag
Kosten: Op rekening van het programma Slim en Schoon Reizen

De sessie duurt 2 uur. Exacte tijd en locatie volgen bij de officiële uitnodiging.
Meld je je nu al aan, dan ontvang je automatisch een Outlook-reservering.


Op deze Cleantech-dag is ook de strategic board en de politiek aanwezig, naast een aantal andere overleggen en sessies. Dé kans om tijdens het informele deel in contact te komen met bestuurders of collega’s uit de regio! 
De locatie is nu nog niet bekend. De uitnodiging en het programma volgen binnen 3 weken. We rekenen op je komst!