Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Samen voor een


vitale, bereikbare regio

Uitnodiging: Roadshow Talking Traffic op 14 december 2018

Verder kijken dan de voorruit: Talking Traffic maakt dat mogelijk. 

Gecanceld: De opbrengsten van duurzame logistiek

Heb jij als ondernemer pakketten, maaltijden of andere goederen te bezorgen? En wil je weten wat een overstap naar duurzame logistiek jouw bedrijf oplevert? Of wil je een e-bestelbus of vrachtfiets proberen?

Verslag Event Duurzame Mobiliteit: na de eerste succesverhalen nu doorpakken

Donderdag 11 oktober jl. organiseerde Slim en Schoon Reizen het Event Duurzame Mobiliteit in de Deventer Schouwburg. De middag trok zo’n 40 werkgevers uit de Cleantech Regio. Zij raakten geïnspireerd door aansprekende verhalen over slimme en schone mobiliteit: over succesvolle acties, innovatieve oplossingen, nieuwe manieren van samenwerken. Dat er in de Cleantech Regio veel gebeurt, is duidelijk. Dat er nog veel méér nodig is om de ambities en doelstellingen waar te maken, ook. Het event was dan ook een duidelijke oproep richting organisaties: kom allemaal in beweging voor betere bereikbaarheid en minder CO2-uitstoot in onze regio!

Kom ook naar het Event Duurzame Mobiliteit op 11 oktober!

Zin in een inspirerende middag vol succesverhalen van collega-bedrijven over slim en schoon reizen? Kom dan op donderdag 11 oktober a.s. naar het Event Duurzame Mobiliteit van Slim en Schoon Reizen!

Feestelijke afsluiting Fietsstimuleringproject fietsroute Apeldoorn–Deventer, hierna de F344

De bestaande route Apeldoorn-Twello-Deventer is op verschillende punten verbeterd, vanaf de zomer van 2017 tot dit voorjaar. De verbeteringen sluiten aan bij de ambitie van de Cleantech Regio om een vlotte en veilige fietsruggengraat door de regio te realiseren. Op vrijdag 6 juli aanstaande staan de betrokkenen stil bij de resultaten van dit fietsstimuleringsproject.

5 JUNI 2018 - Charity mobility challenge: elektrisch rijden voor het goede do

Elektrisch rijden is al lang geen uitdaging meer. Wat wél een uitdaging is? Je ritten goed plannen. Zeker als het gaat om een goed doel. Wie kan dat het beste? E-xpeditie.nl organiseert samen met Lammers Support Group een Charity Mobility Challenge. Rij in 12 uur zo veel mogelijk kilometers en haal daarmee zo veel mogelijk geld op voor de Stichting Present!

Werkgeversbijeenkomst op Cleantech Tomorrow een groot succes

De Cleantech Tomorrow 2018 Businessdag van 24 april is een groot succes geworden. Zo ook de werkgeversbijeenkomst van Slim en Schoon Reizen op diezelfde dag. “De trend naar chauffeurloos rijden is onomkeerbaar. Challenge me! Het gaat gebeuren, over een jaar rijden ze automatisch van de haven van Rotterdam naar Venlo.”

Inspirerende Werkgeversbijeenkomst elektrisch rijden: Er kan zó veel meer!

Dat we met klimaatverandering te maken hebben, werd op de werkgeversbijeenkomst van Slim Reizen op 28 juni wel duidelijk: het regende pijpenstelen.Een inspirerende middag over duurzame mobiliteit kwam blijkbaar als geroepen.

Een vitaal lijf én bedrijf - werkgeversbijeenkomst

Bijeenkomst gemist? Lees hieronder hoe je de vitaliteit van je bedrijf vergroot.

Zitten, een ongezonde duursport?
Op een gemiddelde werkdag zit je zo’n 7 uur. Wist je dat je daarmee de kans op vroegtijdig overlijden tot wel 40% vergroot?! Erik de Winter, adjunct-directeur van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB), vertelde hoe je jezelf en je medewerkers in beweging brengt.