Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

Afgelast: Atelier 'Zorg in beweging' op 16 oktober 2019

Downloads:

 

Helaas is door te weinig animo besloten om het Atelier 'Zorg in Beweging' af te gelasten.

Meer informatie: Heeft u vragen of opmerkingen? Of ervaart u problemen met aanmelden? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitnodiging: LNG Informatiesessie Op 10 Oktober 2019

Hoe houden we logistiek Nederland in beweging? En hoe kunnen we tegelijkertijd werken aan een schonere leefomgeving? In de sector Transport en Logistiek zijn dat belangrijke, actuele vragen. Het antwoord? LNG!

Uitnodiging: Hoe houden we Apeldoorn samen bereikbaar?

Om de aantrekkelijkheid van de stad Apeldoorn voor werkgevers en inwoners hoog te houden, speelt duurzame bereikbaarheid een grote rol. Werkgevers en overheden trekken hierin samen op. Zo gebeurt al veel op het gebied van slimme en schone mobiliteit in Apeldoorn-Zuid. En staat er nog veel meer op stapel.

Meld je aan: Festival Duurzame Mobiliteit op dinsdag 1 oktober 2019 – Rijtuigenloods Amersfoort

Duurzaam is het nieuwe normaal. In de mobiliteitssector krijgen duurzame alternatieven daarom steeds meer voet aan de grond. Er kan al heel veel! Van elektrisch rijden en duurzame energiedragers tot slimme combinaties in transport of het delen van vervoer. Ook data is niet meer weg te denken als basis voor duurzame mobiliteit. Hoe en waar kun je straks (snel)laden? Delen we straks alle mobiliteit? Hoe zien de logistieke hubs er straks uit?

Gemeente Voorst wint Future Mobility Challenge

Op 2 juli 2019 vond de Future Mobility Challenge plaats. Maar liefst 15 teams gingen met elkaar de uitdaging aan om zo slim mogelijk te rijden, laden en plannen én zo veel mogelijk punten te verdienen met de creatieve opdrachten onderweg. Gemeente Voorst won de Challenge met maar liefst 963 punten en liet de concurrentie op grote afstand achter zich.

Doe mee met de Future Mobility Challenge op 2 juli!

Elektrisch rijden is leuk! En dat stimuleren we graag als Cleantech Regio. Ben jij een van die ondernemers die interesse heeft in of bezig is met verduurzaming van het wagenpark? Is er bij jullie behoefte om ervaring op te doen met het rijden met een hybride, batterij-elektrische of waterstof-elektrische voertuigen? Dan nodigen we je uit om samen met andere duurzame koplopers uit de Cleantech Regio deel te nemen aan de Future Mobility Challenge op 2 juli 2019.

Aankondiging: MobiliteitsFestival Lammers Support Group op 2 juli 2019

Ben jij benieuwd hoe de toekomst van mobiliteit eruit komt te zien? Ontdek het dinsdag 2 juli tijdens het Mobiliteitsfestival 2019 op het Zwitsal-terrein in Apeldoorn! Van 14.00 tot 20.00 uur kun je de allernieuwste kennis, tips, ervaringen en inzichten opdoen.

Uitnodiging Werksessie Slimme A50: 19 juni

Downloads:

Uitnodiging Werksessie Slimme A50 (jpg)

Steeds vaker hebben we op de A50 te maken met files. Storend voor het verkeer, economie én milieu.

Terugblik op werkgeversbijeenkomst Fiets naar je werkdag 23 mei

Op de landelijke Fiets naar je Werk Dag 23 mei jl. organiseerde Slim en Schoon Reizen de werkgeversbijeenkomst ‘Samen op de fiets naar het werk!’ in de Zutphense Broodfabriek.

Uitnodiging 23 mei: werkgeversbijeenkomst Samen op de fiets naar je werk!

Wil je weten welke voordelen fietsen en met name de e-bike heeft voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor de werkgeversbijeenkomst die Slim en Schoon Reizen organiseert op donderdagmiddag 23 mei.

Uitnodiging: Roadshow Talking Traffic op 14 december 2018

Verder kijken dan de voorruit: Talking Traffic maakt dat mogelijk. 

Gecanceld: De opbrengsten van duurzame logistiek

Heb jij als ondernemer pakketten, maaltijden of andere goederen te bezorgen? En wil je weten wat een overstap naar duurzame logistiek jouw bedrijf oplevert? Of wil je een e-bestelbus of vrachtfiets proberen?

Verslag Event Duurzame Mobiliteit: na de eerste succesverhalen nu doorpakken

Donderdag 11 oktober jl. organiseerde Slim en Schoon Reizen het Event Duurzame Mobiliteit in de Deventer Schouwburg. De middag trok zo’n 40 werkgevers uit de Cleantech Regio. Zij raakten geïnspireerd door aansprekende verhalen over slimme en schone mobiliteit: over succesvolle acties, innovatieve oplossingen, nieuwe manieren van samenwerken. Dat er in de Cleantech Regio veel gebeurt, is duidelijk. Dat er nog veel méér nodig is om de ambities en doelstellingen waar te maken, ook. Het event was dan ook een duidelijke oproep richting organisaties: kom allemaal in beweging voor betere bereikbaarheid en minder CO2-uitstoot in onze regio!

Kom ook naar het Event Duurzame Mobiliteit op 11 oktober!

Zin in een inspirerende middag vol succesverhalen van collega-bedrijven over slim en schoon reizen? Kom dan op donderdag 11 oktober a.s. naar het Event Duurzame Mobiliteit van Slim en Schoon Reizen!

Feestelijke afsluiting Fietsstimuleringproject fietsroute Apeldoorn–Deventer, hierna de F344

De bestaande route Apeldoorn-Twello-Deventer is op verschillende punten verbeterd, vanaf de zomer van 2017 tot dit voorjaar. De verbeteringen sluiten aan bij de ambitie van de Cleantech Regio om een vlotte en veilige fietsruggengraat door de regio te realiseren. Op vrijdag 6 juli aanstaande staan de betrokkenen stil bij de resultaten van dit fietsstimuleringsproject.

5 JUNI 2018 - Charity mobility challenge: elektrisch rijden voor het goede do

Elektrisch rijden is al lang geen uitdaging meer. Wat wél een uitdaging is? Je ritten goed plannen. Zeker als het gaat om een goed doel. Wie kan dat het beste? E-xpeditie.nl organiseert samen met Lammers Support Group een Charity Mobility Challenge. Rij in 12 uur zo veel mogelijk kilometers en haal daarmee zo veel mogelijk geld op voor de Stichting Present!

Werkgeversbijeenkomst op Cleantech Tomorrow een groot succes

De Cleantech Tomorrow 2018 Businessdag van 24 april is een groot succes geworden. Zo ook de werkgeversbijeenkomst van Slim en Schoon Reizen op diezelfde dag. “De trend naar chauffeurloos rijden is onomkeerbaar. Challenge me! Het gaat gebeuren, over een jaar rijden ze automatisch van de haven van Rotterdam naar Venlo.”

Inspirerende Werkgeversbijeenkomst elektrisch rijden: Er kan zó veel meer!

Dat we met klimaatverandering te maken hebben, werd op de werkgeversbijeenkomst van Slim Reizen op 28 juni wel duidelijk: het regende pijpenstelen.Een inspirerende middag over duurzame mobiliteit kwam blijkbaar als geroepen.

Een vitaal lijf én bedrijf - werkgeversbijeenkomst

Bijeenkomst gemist? Lees hieronder hoe je de vitaliteit van je bedrijf vergroot.

Zitten, een ongezonde duursport?
Op een gemiddelde werkdag zit je zo’n 7 uur. Wist je dat je daarmee de kans op vroegtijdig overlijden tot wel 40% vergroot?! Erik de Winter, adjunct-directeur van het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB), vertelde hoe je jezelf en je medewerkers in beweging brengt.