Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

#Hoecleanreisjij?

Best practices Netwerk Schone Mobiliteit

Achmea stimuleert duurzaam vervoer tegen klimaatverandering

Écht actie ondernemen tegen klimaatverandering en de impact ervan. Vanuit die ambitie ging Achmea aan de slag met een nieuwe visie op mobiliteit. Het bedrijf wil volledig emissieloos, bewust, gezond, veilig én slim reizen. “We willen dat het vervoer van onze circa 14.000 medewerkers aansluit bij onze ambities op het gebied van klimaat en klimaatverandering”, vertelt beleidsadviseur Yvonne van der Veen.

Geslaagde banden-op-spanning-actie bij Politie Oost-Nederland

Geef je banden lucht! Met de juiste spanning, kun je namelijk wel €100,- tot €150,- aan brandstof per jaar besparen. En daarmee dus ook je CO2-uitstoot terugbrengen! De Politie Oost-Nederland hield in dat kader op dinsdag 28 mei een banden-op-spanning-actie, bij het hoofdbureau in Apeldoorn. Het doel om de banden van 70 auto’s op de juiste spanning te brengen werd ruimschoots gehaald: ruim 230 auto’s kregen weer lucht. 

Epe vierde gemeente in Netwerk Schone Mobiliteit

Op de landelijke Fiets naar je Werk Dag, donderdag 23 mei, tekende ook gemeente Epe voor slimmere en schonere mobiliteit. De gemeente sluit zich daarmee aan bij het Netwerk Schone Mobiliteit en wil met concrete maatregelen de duurzaamheidsambitie van de Cleantech Regio ondersteunen.

Meer informatie: Wil je met jou bedrijf ook concrete stappen zetten richting slimme en schone mobiliteit? Neem contact op met mobiliteitsregisseur Oscar Roelofs. 06 524 421 12 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Politie Oost-Nederland gaat voor schoon reizen met snelle e-bike

Medewerkers van de Politie Eenheid Oost-Nederland kunnen vanaf vandaag een week lang gratis een high speed e-bike proberen. Fietsen van Stenis uit Warnsveld leverde de e-bike af bij het hoofdbureau in Apeldoorn. Jolanda Aalbers, directeur bedrijfsvoering, en Leander Witjes, projectleider Slimme Mobiliteit en Emissie-loos, namen als fietsambassadeurs van de Politie vanmiddag de snelle e-bike in ontvangst. “Wij moeten natuurlijk wel het goede voorbeeld geven”, vindt Aalbers.

Meer informatie: Voor meer informatie over de high speed e-bike probeeractie, kun je contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Voorst kiest voor slimmer en schoner reizen

De gemeente Voorst kiest voor slimmer en schoner reizen. Om dit te onderstrepen tekende wethouder Hans van der Sleen vandaag de Verklaring Schone Mobiliteit  van de Cleantech Regio. De gemeente sluit hiermee aan bij een netwerk met partijen als Engie, Tauw, Politie Eenheid Oost-Nederland en de gemeente Brummen.

Brummen ondertekent verklaring Schone Mobiliteit

Gemeente Brummen sluit zich aan bij het Netwerk Schone Mobiliteit. Op donderdag 21 februari zette wethouder Peter-Paul Steinweg zijn handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio. Hiermee onderstreept Brummen de ambitie om werk te maken van slimmer en schoner reizen. De gemeente sluit aan bij een netwerk met partijen als Engie, Tauw, Politie Eenheid Oost-Nederland en de gemeente Heerde.

Heerde eerste gemeente bij Netwerk Schone Mobiliteit

De eerste handtekening in 2019 voor Slim en Schoon Reizen is een feit. Wethouder Yasemin Cegerek en gemeentesecretaris Ben van Zuthem zetten namens gemeente Heerde hun handtekening onder de verklaring Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio. Daarmee verbindt Heerde zich in het netwerk met de ambitie voor een schone en bereikbare regio. De gemeente sluit zich aan bij partijen als Tauw, Politie Oost-Nederland en Engie.

Bedrijvenpark-management Deventer gaat voor schone mobiliteit

Het netwerk Schone Mobiliteit breidt verder uit. Ook Bedrijvenparkmanagement Deventer heeft de Verklaring Schone Mobiliteit ondertekend. Samen met de ruim 15 andere partners uit het netwerk onderstreept Bedrijvenparkmanagement Deventer met de ondertekening haar ambities op het gebied van duurzame mobiliteit.

Netwerk Schone Mobiliteit verwelkomt vier nieuwe partners

Het Netwerk Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio verwelkomt vier nieuwe partners. Henk Mulder van Engie, Peter Nieuwenhuis van Van Dorp Installaties, Peter Dorenbos van Fietskoeriers Apeldoorn en Jolanda Aalbers van Politie Eenheid Oost-Nederland zetten namens de bedrijven hun handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit. Het netwerk bestaat daarmee al uit 20 bedrijven uit de regio die zich gezamenlijk hard maken voor hun ambities op het gebied van duurzame mobiliteit.

Deventer Ziekenhuis gaat voor duurzame mobiliteit

Nog elke week groeit het netwerk Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio. Op 7 december jl. was het de beurt aan Deventer Ziekenhuis om ook aan te sluiten. Milieucoördinator Gea Wijn zette namens de zorgorganisatie haar handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit. Daarmee voegt Deventer Ziekenhuis zich bij bedrijven als Tauw, Remeha, Circulus-Berkel en nog zo’n 15 andere organisaties uit de Cleantech Regio. Samen maken zij zich hard voor een schone en bereikbare regio.

Remeha verduurzaamt verder: nieuwe netwerkpartner Schone Mobiliteit

Het netwerk Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio breidt zich elke week verder uit. Ook Remeha, fabrikant van duurzame energie oplossingen waaronder CV-ketels, heeft zich aangesloten. Op 22 november zette Werner van Eelen, HR-manager, namens Remeha zijn handtekening onder de Verklaring Schone Mobiliteit van de Cleantech Regio.