Cleaner & Greener

Het programma voor Cleaner en Greener is bekend!

Op 12 juni organiseren Slim en Schoon Reizen, MKB Deventer, Witteveen+Bos, samen met Bedrijvenkring Apeldoorn, Logistics Overijssel & Joint Corridor Off-Road ‘Cleaner & Greener: hét regionale doorpak-event voor logistiek en mobiliteit’ in Deventer.

Van 13.00 tot 17.30 uur (inloop om 12.30 uur) dompelen we je onder in inspirerende oplossingen op het gebied van duurzame en slimme mobiliteit en logistiek.

Bekijk hieronder het programma. Er zit vast en zeker een interessant onderdeel voor je bij!

 

Programma Cleaner & Greener 12 juni 2024

Het programma voor Cleaner en Greener: het doorpak-event over duurzame logistiek en mobiliteit.

Maurice Beijk, Rentmeester2050, spreekt op Cleaner & Greener

Maurice Beijk wordt als ‘Rentmeester2050’ gezien als de deskundige op het gebied van MVO en in het bijzonder op het gebied van ‘Duurzaamheid’. Met GROEN=DOEN, met nadruk op DOEN!” neemt Maurice Beijk al bijna 25 jaar mensen mee aan de hand in volhoudbare ontwikkelingen om ons heen. Hij wil u vooral laten zien dat het allemaal niet duur en complex hoeft te zijn.

Omdenken is de kracht van Maurice: “We leven in een uitdagende tijd. De ene crisis na de ander en nog nooit is er sprake geweest van zoveel transities. Elke verandering leidt tot onzekerheid en angst en als dwarsdenker vind ik dit jammer. Immers, het zijn vaak ook mooie kansen, je moet alleen bukken om deze op te rapen. Ook op het gebied van logistiek en mobiliteit! Hoe gaat u zich in de toekomst verplaatsen? En hoe brengt u uw pakketjes bij uw klanten? Bottom-line: ik gun jullie allemaal een hele goede crisis!”

In zijn energieke betoog komen onder andere de navolgende actuele thema’s duurzaamheid, energietransitie, circulariteit, mobiliteit, klimaatadaptatie, biodiversiteit, biomimicry, drawdown, revitalisering, trends en meer aan de orde!

 

Gelijk aanmelden?

Neem contact op

  • Ronald Sutmuller

    Communicatieadviseur

    06 37 61 55 14
  • Deelnemers aan de mobiliteitsmarkt