Maak kennis met logistiek makelaar Freek Boele

23 januari 2023

Freek Boele is logistiek makelaar bij de Cleantech Regio. Freek helpt bedrijven te verduurzamen op het gebied van logistiek. In onderstaande video legt hij uit wat hij voor jou kan betekenen. Maak kennis met Freek!

 

 

Samenwerken aan succes

Freek heeft ruime ervaring met verduurzaming van logistiek bij bedrijven, onder meer vanuit Lean & Green, evofenedex en als logistiek makelaar in Overijssel en Gelderland. Freek is altijd op zoek naar kansrijke projecten die voordelen opleveren voor bedrijven in termen van kosten, service en duurzaamheid.

Zie je kansen voor slimme logistiek in jouw bedrijf?

Neem contact op

  • Freek Boele

    Logistiek Makelaar

    06 19 43 73 35
  • Meer nieuws

    Meld je aan voor de nieuwsbrief

    Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niks van de laatste ontwikkelingen over Slim & Schoon Reizen.