De wereld van productielogistiek

14 september 2022

Het draait allemaal om de perfecte balans tussen inkoop, productieplanning en voorraadbeheer. Inkoop is als de schattenjacht van de zakelijke wereld. Je jaagt op de beste deals en leveranciers om grondstoffen binnen te halen.

Vervolgens duik je in de spannende wereld van productieplanning. Hier maak je schema’s en planningen om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt in de fabriek. Het is als het dirigeren van een orkest, maar dan met machines en grondstoffen.

En laten we het niet vergeten, voorraadbeheer. Hier draait het om het jongleren met producten zodat je nooit te veel of te weinig hebt.

Dus, als je van puzzels houdt, graag deals sluit, en een beetje een goochelaar wilt worden, dan is productielogistiek jouw wereld om te ontdekken.

Logistiek Live

10 november 2023 13.00 – 21.00 uur – NewTechPark Apeldoorn

Gratis toegang! Ben jij erbij?