Stap in de wereld van duurzame logistiek

14 september 2022

Stap binnen in de groene en gezonde wereld van duurzame logistiek! Hier draait alles om de toekomst van transport, waar veiligheid, duurzame brandstoffen en elektrisch vervoer de hoofdrolspelers zijn. We hebben het over high-tech veiligheidssystemen, milieuvriendelijke brandstoffen en elektrische voertuigen die de wereld veranderen.

Veiligheidssystemen zijn als de beschermengelen van de weg. Denk aan slimme remmen, automatische noodstops en geavanceerde rijhulpsystemen. Het is als een extra paar ogen op de weg, altijd paraat om ongelukken te voorkomen.

Nu, duurzame brandstoffen. We hebben het over dingen zoals waterstof en biobrandstoffen. Deze innovatieve brandstoffen verminderen de uitstoot en helpen de planeet gezond te houden.

En dan hebben we elektrisch transport. Elektrische voertuigen zijn fluisterstil en stoten geen schadelijke gassen uit. Ze zijn als de toekomst op wielen.

Dus, als je gepassioneerd bent over zowel onze planeet als onze gezondheid, dan is de wereld van duurzame logistiek de plek om te zijn.

Logistiek Live

10 november 2023 13.00 – 21.00 uur – NewTechPark Apeldoorn

Gratis toegang! Ben jij erbij?