Welkom in de wereld van de digitale logistiek

14 september 2022

Welkom in de boeiende wereld van digitale logistiek! Hier draait alles om de nieuwste en slimste technologieën die het spel naar een hoger niveau tillen. We hebben het over coole afkortingen zoals WMS (Warehouse Management Systemen), TMS (Transport Management Systemen) en routeoptimalisatie.

WMS is als een digitale chef-kok voor magazijnen. Het houdt alles bij, van voorraadniveaus tot productlocaties. Geen zoektochten meer naar spullen, want WMS geeft je alles wat je nodig hebt met een paar klikken.

TMS daarentegen is als je persoonlijke reisplanner voor transport. Het maakt gebruik van slimme algoritmes om de snelste en meest efficiënte routes voor vrachtwagens te bedenken. Het is als een GPS op steroïden, maar dan voor hele vloten!

En dan hebben we routeoptimalisatie. Dit is als een virtuele verkeersagent die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. Minder files, minder vertragingen, en meer blije klanten.

Dus, als je een technologie-nerd bent die houdt van logistieke puzzels oplossen, dan is digitale logistiek jouw speeltuin. Het is de toekomst van logistiek, en het is nu al spannend!

Logistiek Live

10 november 2023 13.00 – 21.00 uur – NewTechPark Apeldoorn

Gratis toegang! Ben jij erbij?